Renee Zellweger, spectaculoasă la premiera Judy. Cum arată acum vedeta


În vârstă de 50 de ani, Renee Zellweger a impresionat la premiera filmului Judy din Melbourne. Actrița este într-o formă fizică excepțională, după ce în ultimii ani a abuzat de diverse proceduri estetice.


În urma cu câțiva ani, Rene Zellweger abia dacă își mai putea mișca fața după excesul de botox. Îi dispăruseră toate ridurile, însă abia dacă mai putea zâmbi. Vedeta a șocat atunci cu felul în care arăta. La 50 de ani, Renee pare însă că și-a mai recăpătat din expresivitate, chiar dacă specialiștii spun că apelează în continuare la diverse proceduri, mai mult sau mai puțin invazive, pentru a-și pastra chipul tânăr.

 Vedeta a făcut furori pe covorul roșu la premiera din Australia a noului ei film, Judy. Filmul biografic oferă o perspectivă obiectivă, dar emoţionantă asupra unei perioade cumva stranii din viaţa faimoasei actrițe. În 1968, la 30 de ani după rolul din Vrăjitorul din oz, legenda Holywood-ului se lupta cu dependența de droguri și cu dificultăţile financiare.

Îmbrăcată într-o superbă rochie neagră mulată, cu un umar gol și cu un volan în partea de jos, Renee Zellweger a bifat o apariție perfectă.

În trecut, vedeta a încercat să le răspundă celor care tot insistau că s-a schimbat prea mult din punct de vedere fizic.

"Mă bucur că oamenii cred că arăt diferit. Trăiesc o viață mai fericită, mai sănătoasă, mai împlinită și cred că acest lucru se vede. Vreau să vorbesc despre asta pentru că oamenii vor insista și se vor aștepta la vreun adevăr suprem", a spus actriță.

 

"Prietenii mei cred că par mai sănătoasă, mai împăcată. Mulți ani nu am putut să mă ocup cum trebuie de mine și am avut un program de viață haotic, care m-a afectat. Acum mi-am făcut, în sfârșit, timp să mă îngrijesc. Duc o viață liniștită, fac alegeri sănătoase, iubesc, cresc din punct de vedere creativ. Oamenii nu mă știu la 40 de ani. Nu mă știu sănătoasă. Poate de aceea pentru ei arăt ciudat", a mai spus actrița.

Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos:

FULLSCREEN
Renee Zellweger, spectaculoasă la premiera Judy. Cum arată acum vedeta
  • /

related posts

Modifică setările cookies