Reuniune “Familia Bundy”. Cum arată Peg, Bud și Kelly la 35 de ani de la debutul îndrăgitului serial


Trei protagoniști ai serialului “Familia Bundy” și-au dat întâlnire pentru un important eveniment la Hollywood. Christina Applegate, interpreta lui Kelly Bundy, a fost recompensată cu o stea pe celebrul bulevard Walk of Fame.


Au trecut 35 de ani de la debutul unuia dintre cele mai apreciate seriale de comedie din toate timpurile, “Married with Children” sau, după cum este cunoscut în România, “Familia Bundy”. Trei dintre actori s-au revăzut pe bulevardul “Walk of Fame”, acolo unde Christina Applegate a primit o stea. 

În vârstă de 50 de ani, Christina Applegate a venit în baston, corpul ei fiind afectat după diagnosticul de scleroză multiplă. Actrița nu își mai poate ține echilibrul, s-a îngrășat 18 kg și are grave probleme de sănătate.

Ca să o susțină la eveniment, și-au făcut apariția și foștii ei colegi din “Familia Bundy”, Katey Sagal și David Faustino. “Cea mai cunoscută casnică din lume” arată sensațional la 68 de ani. Interpreta lui Peggy Bundy este într-o formă fizică deosebită. Katey Sagal este o actriță la fel de apreciată și în prezent: cele mai recente roluri în care s-a făcut remarcată sunt Dr. Jones în Shameless (2018–2019), și Louise Goldufski-Conner în The Conners, în care joacă în prezent.

În vârstă de 48 de ani, David Faustino, interpretul lui Bud Bundy, este încă prezent în lumea mondenă, dar fără prea mare succes. După terminarea serialului care l-a făcut cunoscut în industria cinematografică, acesta a jucat în peste treizeci de filme, a apărut în peste douăzeci de episoade din diferite seriale și a făcut parte din industria muzicii rap, fiind cunoscut sub numele de "D'Lil". În prezent, Faustino lucrează cel mai adesea ca DJ. 

  • Reuniune “Familia Bundy”. Cum arată Peg, Bud și Kelly la 35 de ani de la debutul îndrăgitului serial

related posts

Modifică setările cookies