Revista Vogue, criticată intens după ce a pus-o pe Kim Kardashian pe copertă: ”Patetic și dezamăgitor”


Cititorii Vogue s-au arătat dezamăgiți de alegerea publicației de a o pune pe Kim Kardashian pe coperta ediției din luna mai.


Coperta, care o înfățișează pe vedeta de reality show pozând într-o ținută Chanel, udă leoarcă, a fost postată recent pe contul de Instagram al publicației. 

Citește și: Khloe Kardashian, gafă uriașă de Photoshop. Și-a pus, într-o fotografie, 14 degete

Din acel moment, cititorii Vogue și-au exprimat dezamăgirea, criticând publicația pentru că a pus pe copertă un star de reality în loc de un model. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

”Oh, Doamne. Mi-e dor de vremurile bune ale revistei Vogue, cu modele reale și inovatori din lumea modei”, a comentat un fan. ”Nu am nimic cu familia K, dar Vogue era ceva elegant. Este dezmăgitor”.

”Te-ai vândut ieftin, Vogue. Nu pot să spun cât de dezamăgitoare este alegerea acestei reviste legendare”, a scris și hairstylistul celebrităților Marcus Francis. 

”Oh, de ce? Sunt atât de multe femei interesante. Această alegere pare făcută din lenevie”, a scris un alt utilizator de Instagram. 

”Dintre toate femeile din toată lumea asta? Un mesaj extrem de prost pentru tinere. Anna Wintour trebuie să iasă la pensie, această obsesie pentru vedete este ciudată și învechită”, a adăugat un alt fan Vogue. 

Foto: Instagram, Getty

FULLSCREEN
Revista Vogue, criticată intens după ce a pus-o pe Kim Kardashian pe copertă: ”Patetic și dezamăgitor”
  • /


related posts