Reynaldo Gianecchini, din telenovela ”Legături de familie”, la 47 de ani. A fost idolul femeilor, dar să vezi ce schimbat este acum


Actorul brazilian Reynaldo Gianecchini a făcut furori cu rolurile interpretate în telenovele. Cea mai populară este ”Legături de familie”, unde personajul lui, Edu, trebuie să aleagă între două femei, mamă și fiică. 


Telenovela a fost lansată în anul 2000, iar de atunci a fost urmărită de milioane de telespectatori în toată lumea. Serialul ”Legături de familie” a fost foarte bine primit de publicul din România. Chiar și acum mai rulează la unele posturi de filme. Carismaticul Reynaldo Gianecchini avea 28 de ani când apărea în rolul lui Edu. Imediat și-a câștigat popularitatea, datorită fizicului său atrăgător. 

În prezent, actorul în vârstă de 47 de ani, arată vizibil îmbătrânit, mai ales că părul i-a albit prematur. Dacă înainte mai purta fes ca să ascundă acest lucru, în ultima vreme, actorul nu se mai sfiește și postează mai des poze pe contul său de Instagram. Cei care îl urmăresc pe rețelele sociale au comentat admirativ. Printre ei s-a aflat și colega lui Vera Fischer (Helena Lacerda în ”Legături de familie”). 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????

A post shared by Reynaldo Gianecchini (@reynaldogianecchini) on

Recent, actorul a vorbit și despre viața sa sexuală, despre care s-au vehiculat mai multe zvonuri. Actorul a acceptat să vorbească deschis și a spus că nu se consideră homosexual. ”Dacă există un cuvânt pentru mine, acela este pansexual”, a declarat Gianecchini, citat de uai.com.br/ 

Sursă foto: Instagram reynaldogianecchini

Vezi și: Educație sexuală pe TikTok


related posts

Modifică setările cookies