Ricky Martin arată spectaculos la 50 de ani. Cântărețul și-a etalat corpul sculptat pe balcon


Paparazzii au avut noroc și nu l-au pândit pe Rocky Martin degeaba la hotelul lui din Cannes! Cântărețul și-a făcut apariția mai sexy ca niciodată.


La 50 de ani, artistul latino arată neschimbat de pe vremurile în care ne încânta cu piesele “Maria” și “Livin’ la Vida Loca”. Ricky Martin a ieșit pe balconul hotelului său din Cannes, îmbrăcat doar în slipi, etalandu-și fizicul impecabil în fața paparazzilor. 

Cântărețul se afla la Cannes pentru a cânta la gala American Foundation for AIDS Research, alături de Christina Aguilera.

Ricky urmează să apară în curând și într-un serial de comedie, produs de un canal de streaming online.

Lui Ricky Martin îi merge la fel de bine și pe plan personal: artistul este căsătorit cu Jwan Yosef și împreună au patru copii.

Ricky Martin și-a ascuns sexualitatea ani de zile

Cântărețul a fost invitat la celebra Barbara Walters în anul 2000, când cariera sa era în plină ascensiune. 

Barbara (acum în vârstă de 91 de ani) l-a încurajat în mod repetat pe Ricky Martin să clarifice zvonurile despre sexualitatea sa, doar că acesta nu ar fi vrut să facă acest lucru la acel moment și spune că a rămas traumatizat. 

Ricky Martin a declarat recent pentru People: ”Când mi-a pus întrebarea, m-am simțit violat pentru că nu eram pregătit să spun adevărul. Mi-era teamă. Am rămas cu o mică traumă în urma acestui interviu”.

Ricky a mărturisit că este gay zece ani mai târziu, într-o declarație oficială postată pe site-ul său. Cu toate acestea, starul crede acum că ar fi fost mai bine să recunoască în cadrul interviului cu Barbara, pentru sentimentul de ușurare pe care l-a simțit când și-a dezvăluit adevărata sexualitate.

”Mulți oameni mă întreabă: ce ai face diferit? Ei bine, poate că aș fi spus adevărul în acel interviu. Ar fi fost grozav, pentru că atunci când am recunoscut, m-am simțit minunat”.

În timpul interviului de acum 20 de ani, Barbara Walters l-a întrebat pe artist: ”Există zvonuri despre orientarea ta sexuală, ai auzit de ele?”, la care el a răspuns: ”Da, am auzit.”

”Te doare să auzi asta? Ce faci în privința acestor zvonuri?”,a continuat ea.

Ricky a explicat: ”Sexualitatea și homosexualitatea nu ar trebui să fie o problemă pentru nimeni. Cred că sexualitatea este ceva cu care fiecare individ trebuie să fie împăcat și asta e tot ce am avut de spus despre asta”.

Cu toate acestea, prezentatoarea TV a făcut presiuni: ”Ei bine, știi că poți opri aceste bârfe. Poți spune, așa cum mulți artiști au făcut-o: ”da, sunt gay” sau poți spune: ”nu, nu sunt”, sau poți să lași lucrurile în coadă de pește. Stă în puterea ta să o faci”.

Ricky a replicat: ”Înțeleg perfect. Mulțumesc pentru această șansă de a opri zvonurile dar, dintr-un motiv sau altul, nu simt nevoia să o fac”.

related posts

Modifică setările cookies