Rihanna, cea mai tânără miliardară realizată prin forțe proprii, a detronat-o pe Kim Kardashian


De la zero la 1,4 miliarde de dolari în 17 ani este o mare realizare pentru Rihanna, care a devenit oficial ce mai tânără miliardară realizată prin forțe proprii. Artista, care este o influentă antreprenoare, a detronat-o pe Kim Kardashian la capitolul avere construită fără suport din afară.


Rihanna este pe locul 21 în topul celor mai bogate femei din lume și cea mai tânără în clasamentul întocmit de Forbes. Renumita publicație evaluează activele deținute de artistă la 1,4 miliarde de dolari, bani pe care i-a făcut din muzică, industria de fashion și industria frumuseții.

Antreprenoarea deține 30% din brandul Savage X Fenty, evaluat azi la peste 3 miliarde de dolari. 

Însă, până să ajungă aici, Rihanna a avut o adolescență grea. Părăsită de tată la vârsta de 14 ani, artista a fost nevoită să aibă grijă de frații ei, în timp ce mama lor muncea pentru a le pune pâină pe masă.

Acum, ea însăși mamă, Rihanna îi poate lăsa fiului ei o avere impresionantă. 

Înainte de Rihanna, Kim Kardashian fusese considerată cea mai tânără miliardară realizată prin forțe proprii. Starleta ajunsese în topul acestui clasament în cursul anului 2021 și unele femei au început să-i copieze stilul de viață, deși nu se pot lăuda cu aceleași rezultate financiare.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:

related posts

Modifică setările cookies