Rihanna, furtună de critici în social media după ce și-a modificat corpul. Imaginea catre i-a scandalizat pe toți


Rihanna a stârnit furia fanilor săi de pe Instagram după ce a publicat o imagine prelucrată în Photoshop. 

Tag-uri: #Rihanna

Cântăreața americană a pozat pentru a promova o linie de lenjerie lansată sub umbrela brandului Fenty, iar imaginea pe care a ales-o a stârnit o adevărată ploaie de comentarii acide.

Fanii au criticat-o pentru că, deși arată foarte bine, a ales să își modifice picioarele, care sunt vizibil mai lungi decât în realitate. 

Rihanna a fost recent în atenția presei și după ce a publicat și alte două fotografii prin care promovează aceeași linie de lenjerie. 

Sub una dintre aceste fotografii fostul iubit, Chris Brown, i-a lăsat două comentarii care au aprins imediat imaginația fanilor. 

„Iarna asta suntem obraznici, nu cuminți.”, a scris cântăreța deasupra fotografiilor, iar Brown a comentat cu două emoji-uri.

Potrivit US Weekly, între timp Rihanna l-a iertat pe Brown și în prezent sunt - din nou - foarte buni prieteni. 

„Vorbesc la telefon tot timpul. Încă se iubesc și e doar o chestiune de timp până când vor fi din nou împreună.”, a spus o sursă citată de publicație. 

Relația dintre Rihanna și Chris Brown a fost una complicată, punctată de multe despărțiri, împăcări și episoade de violență fizică.

Brown a și fost condamnat la închisoare cu suspendare și muncă în folosul comunităţii, după ce a agresat-o pe cântăreață în urmă cu aproape zece ani.

Incidentul, deosebit de violent, a ținut, la acea vreme, prima pagină a publicațiilor din toată lumea. 

Cu toate astea, la scurt timp de la incident, Rihanna scria pe Instatagram: „Forgiveness wins" (n.r. iertarea câștigă). 

De atunci, cei doi au mai lansat două piese împreună: "Nobody's Business" si "Put It Up", care între timp a fost ștearsă de pe YouTube de Def Jam, label-ul care o reprezintă pe Rihanna.

Rihanna s-a despărțit recent de Hassan Jameel, miliardarul saudit cu care a avut o relație mai bine de un an. 

La rândul lui, Brown s-a despărțit de Nia Amey, femeia cu care are un copil, pe Royalty, în vârstă de patru ani.

related posts

Modifică setările cookies