Rihanna nu mai arată așa! Ce schimbare de look și-a făcut vedeta


Unul dintre motivele pentru care Rihanna este atât de admirată și de copiată de admiratoarele sale este că mereu se reinventeaza. Vedeta se plictisește repede și își face des schimbări de look, surprinzandu-și fanii cu coafurile sale.


Blondă, brunetă sau roșcată -  Rihanna este la fel de sexy. Tunsă pixie sau bob, cu parul lung sau cu codițe afro, cântăreață arată bine în orice situație. Are trăsături atât de frumoase încât nu exista coafură, tunsoare sau culoare care să nu o avantajeze. 

Daca săptămână trecută avea extensii roșcate, cu parul lung și drept, acum Rihanna a trecut la un look nou, care o prinde foarte bine. Artista și-a făcut codițe afro, de o lungime impresionantă. 

Prima oară și-a etalat noul look la Campionatul Mondial de Cricket, iar apoi paparazzi au surprins-o în țara sa natală, Barbados. 

 

Cu o pereche de ochelari futuriști, un tricou cu imprimeu grafic, pantaloni negri și o geantă Louis Vuitton, Rihanna arată că o adevărată style icon.

În ultima perioadă, Rihanna s-a concentrat mai mult pe modă decât pe muzică. Vedeta își promovează noua linie vestimentară Fenty x Webster, care face furori în magazine. “Eu sunt muza propriei mele colecții”, a spus Rihanna.

Vezi mai multe imagini cu Rihanna in GALERIA FOTO de mai jos:

FULLSCREEN
Rihanna nu mai arată așa! Ce schimbare de look și-a făcut vedeta
  • /

related posts