Rihanna, regina carnavalului: ce ținute excentrice a purtat de-a lungul timpului la Festivalul din Barbados


Rihanna este nelipsită de la Crop Over Festival din Barbados, iar ținutele ei sunt din ce în ce mai spectaculoase în fiecare an. Cântăreața a defilat, de-a lungul anilor, în outfituri incendiare, care i-au expus formele sexy.


Cântăreața este una dintre atracțiile principale de la Crop Over Festival, un eveniment important în țara ei natală, Barbados. Rihanna are apariții cu adevărat spectaculoase, demne de Carnavalul de la Rio de Janeiro. Bikini minusculi, sutiene cu pietre prețioase, pene și alte accesorii extravagante – acesta este arsenalul cu care diva atrage an de an.

Dacă anul acesta a arătat ca un… flamingo în outfitul ei roz, în trecut cântăreața a făcut adevărate show-uri sexy în fața participanților la festival, dar și a paparazzilor.

Festivalul "Crop Over" este un festival care ține trei luni de zile și care celebrează cultura insulei, muzica ,arta și mâncarea. Se termină în fiecare an în luna august cu o paradă care se numește "Kadooment Day", unde Rihanna își face apariția de fiecare dată.

Vezi imagini INCENDIARE în galeria foto de mai jos:

 

 

related posts

Modifică setările cookies