Rihanna, zeiță pe covorul roșu. Cât de sexy este într-o rochie ultra decoltată


Iată încă o dovadă că Rihanna arată ca o zeiță indiferent de hainele pe care le îmbracă. Prezentă la premiera Queen&Slim, vedeta a fost atracția serii într-o ținută sexy și îndrăzneață.


Rihanna și-a făcut apariția într-o rochie din satin neagră, stil kimono, cu un decoteu adânc și despicată în zona picioarelor. Ținuta John Galliano a atras toate privirile pe covorul roșu. 

 

Accesoriile alese de vedetă au fost chiar mai spectaculoase decât rochia în sine: aceasta a purtat un impresionant colier argintiu, care a atras atenția asupra decolteului său sexy. 

În ultima perioadă, fanii au remarcat că vedeta lor preferată a devenit un pic mai voluptoasă, însă mulți spun că îi sta chiar mai bine cu câteva kilograme în plus. Vedeta nu se simte deloc complexată de formele sale mai… pline, pe care și le expune ori de câte ori are ocazia. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de badgalriri (@badgalriri) pe

În ultimele luni, artista pare mai precupata de capitolul fashion decât muzică. În toamna, a lansat cu surle și trâmbițe noua colecție Savage x Fenty, care s-a bucurat de un real succes.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos:

 

related posts

Modifică setările cookies