Rita Ora se numără printre celebritățile care adoptă trendul fustelor micro. Ce ținută îndrăzneață a purtat la un eveniment


Rita Ora se numără și ea printre celebritățile care adoptă trendul fustelor micro - piesa vestimentară care abia acoperă strictul necesar.

Tag-uri:

Actrița britanică, originară din Kosovo, a participat la un eveniment privat în Londra, iar ținută aleasă nu a trecut neobservată. Posesoarea a unui corp parcă sculptat, Rita Ora se poate considera o norocoasă, căci poate purta orice piesa vestimentară, oricât de mulată, scurtă sau decupată ar fi.

În fotografiile realizate pe stradă, după ce a părăsit locația în care a avut loc cina privată, organizată de magazinul Byredo Store, Rita Ora apare îmbrăcată într-un set negru, format dintr-un top decupat, care îi scoate în evidență abdomenul de invidiat, și o fustă mini, care abia îi acoperă posteriorul. 

Picioarele lungi și tonifiate au fost evidențiate de sandalele cu platformă, iar ca accesorii a optat pentru o geanta metalică și mănuși lungi, negre.

Printre ceilalți invitați la eveniment s-au numărat și câteva modele precum Mia Regan, fosta iubita lui Romeo Beckham, Iwana Cristal și Amelia Hamlin. De asemenea, unul dintre invitați a fost si sora Ritei Ora, care este la fel de frumoasă.

Sora Ritei Ora, în dreapta, cea cu rochie pe gât.

Sursă foto: Getty

Vezi și:

related posts

Modifică setările cookies