Robert Ionescu, în ”Viața bate vlogul”, dezvăluiri frisonante: ”Am avut o tentativă de suicid”


Într-un nou episod al serialului protvplus.ro ”Viața bate vlogul”, Robert Ionescu își deschide sufletul în fața fanilor, povestind cele mai negre momente din viața lui.


După ce vloggerii Emil Rengle, Alpaca, Mimi, Levin, Maria Zvinca, Radu Constantin și Miru au vorbit, rând pe rând, despre probleme des întâlnite în rândul adolescenților și tinerilor, precum alcoolismul, consumul de droguri, asumarea identității sexuale, bullying, a venit rândul lui Robert Ionescu să-și facă povestea cunoscută în serialul ”Viața bate vlogul”.

Citește și: Maria Zvinca, din serialul ”Viața bate vlogul”: ”Nici măcar nu știam ce înseamnă avort”

În episodul curent, Robert Ionescu le dezvăluie prietenilor săi dramele din viața sa, care l-au dus până într-un punct în care nu a mai vrut să trăiască. 

Tatăl meu era alcoolic, venea seară de seară beat acasă, se certa mereu cu mama mea, eu auzeam, erau numai scandaluri, numai probleme. Mă simțeam diferit față de toți de la mine de la bloc. La un moment dat, mama mea a ales să divorțeze de tatăl meu. E puțin greu să vorbesc despre asta, pentru că nu am spus la nimeni până acum. Am rămas cu mama mea. Ne-am mutat la bunica, într-o garsonieră. Dormeam pe un pat pliant, ca la spital.”

Pe fondul problemelor de acasă, Robert a renunțat la școală și a intrat într-un anturaj greșit. ”Mă simțeam superghinionist, cel mai ghinionist de pe planetă”. 

Când, în sfârșit, a găsit calea cea bună și a început să facă fotbal de performanță, Robert și-a schimbat stilul de viață, a renunțat la anturaj. Însă un accident pe terenul de fotbal i-a distrus cu brutalitate visul. 

Urmăriți, în episodul de mai sus din ”Viața bate vlogul”, momentul de cotitură din viața lui Robert Ionescu, dar și cum a găsit acesta puterea de a-l depăși, devenind tânărul încrezător care este la ora actuală. 

related posts

Modifică setările cookies