Rochia purtată de Sorina Pintea pe șantier, la o nuntă de vedete în Anglia. Cine a purtat-o


Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a stârnit de curând o mulțime de reacții controversate din cauza ținutei pe care a ales să o poarte la o vizită pe șantierul Spitalului Județean de Urgență „Constantin Opriș” din Baia Mare. 


Neinspirată, Pintea a îmbrăcat o rochie de ocazie, din matase roșie, cu decupaje nude, pe care a combinat-o cu pantofi cu toc și baretă pe gleznă. Ținuta Valentino, în valoare de 2100 de euro, a fost văzută în weekend la nunta  verii în Marea Britanie. Cântăreața Ellie Goulding s-a căsătorit cu mare fast cu iubitul ei, Caspar Jopling.
 
 
Mireasa a schimbat patru rochii, iar invitații au avut ținute la fel de fastuoase. Printre petrecăreți s-au numărat Katy Perry și Orlando Bloom, dar și cântărețul britanic James Blunt. Soția acestuia din urmă a purtat rochia Valentino în care a apărut și Sorina Pintea. 
 
 
Sofia Wellesley, soția lui James Blunt, care este un avocat de succes și are origini nobiliare. Revista Hello Magazine a lăudat-o pentru alegerea vestimentara de la nunta lui Ellie Goulding și a felicitat-o pentru accesorizare. Sofia a combinat rochia cu pantofi negri Christian Louboutin și cu o pălărie chic. 
 
 
Iulia Albu a analizat, pentru protv.ro, ținuta ministrului. “Ținuta Sorinei Pintea este de un penibil greu de imaginat, dând dovadă de un snobim greu de justificat, ca să nu spunem de o aroganță care frizează penibilul! Niciodată nu te duci pe șantier cu tocuri și cu rochie elegantă. Transparențele sunt de asemenea total deplasate și mă mir că doamna nu a avut și o poșetă de seară la această ținută”.
 
 
Mai multe imagini IN GALERIA FOTO de mai jos:
 
 
FULLSCREEN
Rochia purtată de Sorina Pintea pe șantier, la o nuntă de vedete în Anglia. Cine a purtat-o
  • /

related posts

Modifică setările cookies