Roger Federer despre viața cu două perechi de gemeni: "Este cel mai incredibil lucru din lume să ai copii"


Roger Federer și soția lui Mirka, au împreună două perechi de gemeni: două fetițe identice, în vârstă de 9 ani, Myla și Charlene, și doi băieți gemeni, de patru ani, Leo și Lennart.


Cei patru copii ai lui Federer fac homeschooling. Acest lucru le permice îi permite să călătorească cu el în turneu. Așa preferă Federer- să aibă mereu familia cu el.

 

"Refuz să părăsesc patul conjugal. Întotdeauna am vrut să avem copii, dar visul meu era să fiu cu ea și nu într-un alt dormitor pe alt etaj ", declara Roger, pentru Daily Mail. 

 

Să devină tată a fost pentru Roger "cel mai incredibil lucru din lume".

 

"Este greu uneori să fii părinte, nu spun că nu-i așa. Dar este cel mai incredibil lucru din lume să ai copii în general și să ai această responsabilitate. "

 

Roger și Mirka și-au asumat viața de familie ca pe o continuă călătorie, care se va sfârși la un moment dat, iar cei patru copii ai cuplului au devenit călători cu experiență.

 

"Sunt foarte fericit că pot călători cu ei în întreaga lume și am descoperit orașele acum dintr-un unghi diferit", a explicat Roger. "Sunt atât de drăguți, educați, le place să călătorească, sunt excitați când zboară cu avionul sau când merg la grădina zoologică sau chiar la tenis cu mine." , spunea Federer. 

Roger a recunoscut că și-a încurcat copiii de câteva ori.  "Mi se mai întâmplă atunci când nu le văd fața de aproape.”

 

Toți cei patru copii ai lui Federer joacă tenis. 

 

Roger n-o să joace tenis pentru totdeauna, dar le transmite pasiunea și experiența sa pentru acest sport celor patru copii. Băieții gemeni par cei mai atrași de tenis, până acum, așa că n-ar trebui să ne miram peste câțiva ani dacă vom auzi din nou acest nume la Wimbledon. 

 

 “Au doar patru ani, așa este, dar joacă tenis de vreo 2 ani deja. ”a declarat Roger pentru CNN. 

 

Fetele cele mari, gemenele, joacă și ele tenis, dar mai mult din considerente sociale. 

 

“Prietenele lor joacă tenis și o fac și ele așa, mai multe pentru distracție. În grupul nostru, toată lumea joacă tenis și ar fi păcat ca ai mei copii să n-o facă.”,a  mais psu sportivul. 

 

Vezi mai multe fotografii cu copiii lui Roger Federer în GALERIA FOTO 

 

 

Pe protvplus poți vedea momente speciale din emisiunile preferate:

 

  • Roger Federer despre viața cu două perechi de gemeni: Este cel mai incredibil lucru din lume să ai copii
Modifică setările cookies