Rona Hartner și Herve Camilleri au divorțat oficial: “A semnat cu lacrimi în ochi”


Anul acesta, în luna mai, Rona Hartner a luat pe toată lumea prin surprindere după ce a anunțat în direct, în emisiunea Vorbește lumea, că divorțează. Deși mulți sperau la o împăcare, zilele trecute artista și DJ-ul francez Herve Camilleri au semnat actele de divorț.


Cei doi au divorțat la notar, iar Rona a povestit că Herve nu a vrut inițial să semneze. 

“Am semnat, în sfârșit, actele de divorț. Herve nu mai voia să semneze. În ziua semnăturii, pe 17 septembrie, a zis că, de fapt, nu a vrut niciodată să divorțeze. Am rămas eu aceea care voia să divorțeze. Asta este, cred că am făcut bine chestia asta. Noi doi am fost foarte fericiți, nu a fost cinema, însă când a fost rău a fost atât de rău, încât a depășit tot ce se putea. Când trebuia să semnăm, el nu a mai vrut. Ne-am prins toți la final. Până la urmă a semnat cu lacrimi în ochi, apoi mi-a dat un buchet de flori și o scrisoare de dragoste", a declarat Rona Hartner, la emisiunea “Exclusiv VIP”.

Artista a mai povestit că a încercat să mai dea o șansă căsniciei, însă cei doi nu au ajuns la un consens.

“Am încercat să ne împăcam, am vorbit foarte mult, de două luni tot vorbim. Însă, eu nu mai pot să trăiesc momentele alea ciudate, chiar dacă îmi doresc să le trăiesc pe alea bune. Prefer să rămân divorțată”, a mai spus Rona Hartner.

La scurt timp după ce a anunțat că divorțează, Rona a dezvăluit și motivele care au dus la separarea celor doi.

“Pe cât era de bine, pe atât era de rău. Ideea este că noi ne-am înțeles ca focul de artificii, minune, extraordinar! Iubeam muzica, aceleași gusturi…Ne înțelegeam bine din toate punctele de vedere…și fizic, și credință și tot ce vrei. Problema este că după căsătorie, am numărat scandalurile. Am avut 55 de certuri într-un an. Cred că a intrat un duh de zâzanie între noi și nu s-a mai putut. Nu s-a mai putut găsi niciun fel de echilibru”, a mărturisit Rona la Vorbește lumea. 

Cântăreața a spus că certurile au început după nuntă și că se luau din nimic. “Nu cred că viața este făcută ca să suferi, să fii neînțeles, să te cerți”, a mai spus Rona. 

Rona și Herve formau un cuplu de trei ani și se căsătoriseră în octombrie 2019 la un restaurant de pe Coasta de Azur.

Fotografii: Instagram

Vezi și VIDEO: Outfitul perfect la Untold!

 

related posts

Modifică setările cookies