Ronaldo, prins la mijloc! Criză de gelozie a iubitei Georgina


Georgina Rodriguez (25 de ani), iubita fotbalistului portughez Cristiano Ronaldo, a fost pusă într-o situație extrem de stânjenitoare la recenta decernare a premiilor MTV, ceremonie care a avut loc la Sevilla.


După ce au ieșit în evidență prin ținute la defilarea de pe covorul roșu, Cristiano și Georgina au fost protagoniștii unei scene mai puțin plăcute, atât pentru ei cât și pentru cei prezenți în preajma cuplului.

Totul a pornit de la o îmbrățișare amicală între Ronaldo și Rita Pereira (37 de ani), o actriță și dansatoare portugheză despre care s-a spus că ar fi avut o relație amoroasă intermitentă cu fotbalistul în urmă cu aproape un deceniu. 

Cei doi au întreținut și un scurt dialog, o apropiere remarcată imediat de Georgina, aflată la câțiva metri distanță.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When they say: Go, the red carpet is all yours!!! ???????? @mtvema @mtvportugal @mtv #mtvema2019 #rockit

A post shared by Rita Pereira (@hyndia) on

 

 

Când Cristiano Ronaldo și-a dat seama de context, a invitat-o pe Georgina să i se alăture, făcând și prezentările de rigoare. Unul dintre martori a relatat însă cu lux de amănunte disconfortul actualei iubite a jucătorului echipei Juventus, atacul ei de gelozie fiind vizibil cu ochiul liber. 

„Georgina s-a apropiat, dar Rita s-a uitat scurt la ea și a salutat-o timid, după care a continuat să discute doar cu Ronaldo. Fața Georginei vorbea de la sine, era nervoasă. A fost un moment incomod pentru toți cei din apropiere, îi puteai simți furia. Sunt sigur că Rita n-a avut intenții rele, așa este ea, mai expresivă, dar Georgina n-a fost deloc fericită de întâlnire”, a declarat persoana respectivă pentru tabloidul iberic Look.

Situația delicată a fost întreruptă brusc de Cristiano Ronaldo, care s-a despărțit de Rita Pereira invocând un interviu la care era așteptat. Nici în acest moment Georgina nu s-a simțit confortabil, fiind ignorată în continuare de „fosta” lui Ronaldo. 

Nu e prima dată când Rita Pereira provoacă asemenea clipe tensionate, modelul Irina Shayk confruntându-se în trecut cu aceeași problemă legată de prietenia exagerată dintre Ronaldo și conaționala sa.

related posts