Ronaldo visează, Georgina îl veghează! Imagine romantică din dormitor


Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo (34 de ani) se bucură de ultimele zile de vacanță alături de iubita sa, modelul Georgina Rodriguez.


Tânăra de 25 de ani a făcut senzație cu ultima sa postare pe Instagram, surprizând un instantaneu din intimitatea cuplului.

După ce s-au distrat prin insulele grecești și apoi pe Coasta de Azur, cei doi par să simtă nevoia unor zile mai liniștite. Cel puțin asta se deduce din poza cu care Georgina a strâns în 24 de ore peste două milioane de aprecieri. 

E vorba de un „selfie” spectaculos făcut de iberică într-un moment în care Ronaldo se odihnea în patul conjugal. Îmbrăcată sumar, cu un decolteu impresionant la vedere, Georgina i-a furat lui Ronaldo un sărut. „Vise dulci, dragul meu” a fost mesajul cu care bruneta și-a explicat fotografia, adăugând și o inimioară roșie, semn al relației de iubire dintre cei doi. 

Georgina și Cristiano sunt părinții unei fetițe de aproape doi ani, Alana Martina, născută la finalul lui 2017. Ronaldo mai are trei copii, însă cu mame-surogat, rămase în anonimat.

FULLSCREEN
Ronaldo visează, Georgina îl veghează! Imagine romantică din dormitor
  • /

related posts

Modifică setările cookies