Rose de la "Gospodar fără pereche", selfie foarte sexy în lenjerie intimă


Pretendentele la inima “gospodarilor fară pereche” au fost intimidate de ea, iar Rose Adhiambo s-a făcut cu siguranță remarcată în primul episod din sezonul trei.
 
 
 
 


“Oh, Doamne, uite o pată de culoare! “

"Gata, plecăm direct acasă, fata mea!”
"Da’ de unde a ieșit oare fata asta? “ 
“Tu sigur nu ai greșit emisiunea?” 

Acestea au fost câteva dintre reacțiile celorlalte concurente la inima “gospodarilor fară pereche”. Fetele au crezut că nu au nicio șansă în fața lui Rose, dar, într-un final, tânăra a fost eliminată din sezonul 3 al emisiunii.
 
Cu toate acestea, nu îi ia nimeni sex-appeal-ul, iar în fotografia cea mai recentă postată pe Instastory pe contul de Facebook dovedește asta. Rose și-a făcut un selfie într-o baie, îmbrăcată în halat și lenjerie foarte sexy. 
 
 
 
 
Rose s-a străduit în emisiune să îl cucerească pe gospodarul Radu Stan, care la început s-a simțit foarte atras de ea. Pe parcurs însă, acesta a devenit nemulțumit de anumite aspecte și a eliminat-o. Rose a părăsit show-ul în lacrimi și a decretat: “Nu vreau să-l mai văd niciodată pe Radu!"
 
Rose a trecut repede peste respingere, iar statusurile ei glumețe și sarcastice de pe Facebook dovedesc asta! Precum unul dintre cele mai recente: “Să nu te simți specială! Fostul meu prieten se culcă cu toată lumea!”
 
PE PRO TV PLUS VEDEȚI SHARE ÎN BUCATE:FOTO: ROSE ADIHAMBO

FULLSCREEN
rose adihambo
  • /

related posts