Roxana Ciuhulescu, imagini spectaculoase din luna de miere întârziată. Cum au petrecut ea și soțul ei în Dubai


Roxana Ciuhulescu și Silviu Bulugioiu s-au căsătorit recent, iar evenimentul a fost unul grandios.

Tag-uri:

Cu toate astea, cei doi nu au avut parte de o lună e miere, așa că s-au gândit să recupereze în ianuarie. Roxana și soțul său al ales să meargă în Dubai, acolo unde au petrecut câteva zile de vis.

Fosta prezentatoare a publicat câteva dintre aceste imagini pe Instagram, iar reacțiile fanillor nu au întârziat să apară. Majoritatea au apreciat peisajul, dar și forma de zile mari în care e Roxana. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Winter time ????????????????????????

A post shared by Roxana Ciuhulescu (@roxanaciuhulescu) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Șeicul inimii mele ????

A post shared by Roxana Ciuhulescu (@roxanaciuhulescu) on

Anul trecut Roxana a devenit mama micuțului Cezar Ioan, care s-a născut în 12 iulie. Micuțul a primit nota 10 la naștere, iar prezentatoarea i-a scris atunci micuțului ei și un mesaj, pe care l-a publicat tot pe pagina de Instagram:

,,Iubitule, așa-i că știi că în viață nu-i nimic întâmplător? Ne-am întâlnit, deloc întâmplător, ne-am îndrăgostit și dragostea noastră a fost încununată - deloc întâmplător - de... Cezar! El a venit de ziua ta ca să-ți demonstreze cât te iubesc!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Iubitule, așa-i că știi că în viață nu-i nimic întâmplător? Ne-am întâlnit - deloc întâmplător, ne-am îndrăgostit și dragostea noastră a fost încununată - deloc întâmplător de ...Cezar! El a venit de ziua ta, ca să-ți demonstreze cât te iubesc! De venirea lui a avut grijă, minunata Cezara Bucur, un medic de excepție , care împreună cu echipa Columna Medical Center au avut grijă ca visul meu să se împlinească, deloc întâmplător, la 10 ani după nașterea Cleopatrei. Eu cred că bunul Dumnezeu mi le-a hărăzit pe toate astea.... deloc întâmplător! La mulți ani, Silviu! Să ne trăiești sănătos Cezar, să ai o viață lungă & frumoasă! Vă iubesc nespus! ❤️???????????????? #mother #babyboy #CezarIoan #happyfamily

A post shared by Roxana Ciuhulescu (@roxanaciuhulescu) on

De venirea lui a avut grijă minunata Cezara Bucur, un medic de excepție care, împreună cu echipa Columna Medical Center, a avut grijă ca visul meu să se împlinească, deloc întâmplător, la 10 ani după nașterea Cleopatrei.

Eu cred că bunul Dumnezeu mi le-a hărăzit pe toate astea... deloc întâmplător! La mulți ani, Silviu! Să ne trăiești sănătos Cezar, să ai o viață lungă & frumoasă! Vă iubesc nespus!"

Roxana l-a adus pe cel mic pe lume chiar de ziua soțului ei. Cei doi mai au o fetiță, pe nume Cleopatra.related posts