Roxana Ionescu, despre pierderea sarcinii la 6 luni: “A fost cel mai trist moment din ultimii 12 ani”


Roxana Ionescu a reușit să treacă peste cel mai dificil moment din viața să: în vară a pierdut o sarcină, în luna a șasea. 


Întrebată de reporterul emisiunii “La Măruță” cum au fost ultimii 12 ani din viața ei, Roxana a vorbit și despre acel moment care a pus-o la grele încercări. Vedeta este într-o relație cu Tinu Vidaicu, de 4 ani. Cuplul s-a stabilit la Timișoara.

 

Roxana speră că anul următor va îmbrăca rochia de mireasă.

“În ultimii 12 ani cred că am trecut prin toate stările. Am fost foarte fericită, am fost foarte tristă, am avut niște super realizări, mi-am schimbat jobul, am schimbat orașul. Am avut norocul să ies repede dintr-o cumpănă. Cel mai frumos moment a fost cel în care l-am cunoscut pe Tinu, cel în care am primit inelul. A mai fost un moment fericit, după care a urmat cel mai trist din ultimii 12 ani, ce s-a întâmplat cu bebe. Important e că suntem împreună și vom face tot posibilul ca să avem numai momente fericite în viață”, a spus Roxana.

Roxana Ionescu a dezvăluit care e metoda ei să treacă peste clipele dificile. “Încerc să nu stau cu gândul doar acolo, să mă detașez cât se poate. Dacă stau și mă îngrop în acea problemă, tot mie îmi fac rău și celor din jur, pentru că devin o pacoste pentru ei”.

 

„Anul acesta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească. Din păcate, am înțeles că se întâmplă des. Din fericire, am înțeles că nu este o chestiune genetică. Se numește insuficiență placentară și asta înseamnă că fătul nu se poate hrăni suficient. Partea bună este că nu este nimic tragic și că Roxana este bine și că în câteva luni putem încerca din nou. Nu este o chestie repetitivă. Din punctul ăsta mergem înainte. Nu dorim compasiune, nu dorim păreri de rău. Vă mulțumim pentru gândurile bune și energia voastră pozitivă.” , a spus Tinu pe Instagram in vara.

Tinu Vidaicu este unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din Timișoara, acesta deținând unul dintre cele mai cunoscute cluburi din oraș. De asemenea, acesta este cunoscut sub numele de DJ Force, de pe vremea când mixa în cele mai populare cluburi de pe litoralul românesc. După un timp, Tinu Vidaicu a renunțat la această meserie și este un manager de club. Roxana Ionescu a fost cerută în căsătorie de iubitul ei în luna aprilie a acestui an. 

FULLSCREEN
Roxana Ionescu, despre pierderea sarcinii la 6 luni: “A fost cel mai trist moment din ultimii 12 ani”
  • /

related posts