Roxana Ionescu, sărbători în familie. Ce ținută a ales vedeta pentru petrecerea de Revelion


Roxana Ionescu, supranumită ”Mama Natură”, s-a remarcat în show-uri de televiziune precum Dansez pentru tine sau Ferma vedetelor de la Pro TV. Cu o siluetă de invidiat, Roxana a fost mereu în atenția publicului, dar de ceva timp a dispărut din lumina reflectoarelor. 


Roxana Ionescu (35 de ani) trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de omul de afaceri Tinu Vidaicu. Cei doi s-a căsătorit anul trecut, după cinci ani de relație. De Crăciun, Roxana a petrecut în compania soțului și a părinților.

De Revelion, vedeta a purtat o rochie neagră, mulată pe corp și o pereche de pantofi negri clasici. Din imagini se poate observa că Roxana este mult mai slabă decât în perioada când apărea la TV. 

Roxana a decis să se mute în comuna Dumbrăvița, județul Timiș, alături de soțul ei. Astfel, aparițiile ei publice au devenit tot mai rare. Mai mult, vedeta nu mai este activă nici pe rețelele sociale, după ce contul ei de Instagram a fost ținta unor hakeri. Cu toate acestea, soțul ei îi ține la curent pe admiratori cu cele mai importante evenimente din viața lor. 

 
În urmă cu câteva luni, Roxana și Tinu au trecut prin clipe grele, după ce vedeta a pierdut copilul, fiind în luna a șasea de sarcină. Cei doi nu și-au pierdut speranța și își doresc în continuare să devină părinți. Tinu postează adesea, pe contul lui de Instagram, poze cu finuța lor Sienna, pe care o răsfață cum se cuvine. 

Sursă foto: tinuvidaicu

Vezi și: Roxana Ionescu, despre sarcina pierdută la 6 luni

 

related posts

Modifică setările cookies