Roxana Vancea, apariție de vis în platoul emisiunii "La Măruță". Focoasa brunetă a atras toate privirile


Roxana Vancea este, cu adevărat, una dintre cele mai sexy apariții din lumea mondenă. Fosta asistentă TV uimește pe zi ce trece pe toată lumea cu formele sale provocatoare. 


Vineri, Roxana Vancea a încântat pe toată lumea cu apariția sa. Bruneta a fost invitată în emisiunea La Măruță și a făcut parte din juriul pentru rubrica "Tortul de aur"

"Am făcut acum câteva și eu un tort pentru ziua lui Milan. Am preparat un tort cu blat de biscuiți digestivi și cu zmeură."

Mai nou, Roxana Vancea trăiește o nouă povete de dragoste. Chiar dacă a fost mai discretă, fosta asistentă TV a surprins pe toată lumea atunci când a postat fotografii pe contul ei de Instagram, alături de un bărbat plin de mușchi. În urma fotografiilor Dragoș, noul iubit al Roxanei, reiese că are un băiețel (Milan), dintr-o relație anterioară.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Those arms ????????❤️ @dragos_syko

A post shared by Roxana Vancea (@roxanavancea) on

 

În această vară, Roxana a rupt internetul cu felul în care arată. Face sport în fiecare zi și a pozat în costumul Evei în timp ce era la mare. Pentru fotografia realizată într-o ipostază extrem de provocatoare, Roxana a oprit comentariile. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roxana Vancea (@roxanavancea) on

Foto: Instagram

related posts

Modifică setările cookies