Roxana Vancea: "După ultima ecografie sunt 70% la șanse să nasc un băiat"


La 30 de ani, Roxana Vancea a anunțat că este însărcinată în trei luni și jumătate. 


Potrivit celei mai recente ecografii, Roxana și soțul ei, Dragoș, vor avea un băiețel.
 
Roxana Vancea și soțul ei, antrenorul de fitness, Dragoș Paiu, și-au dorit foarte mult un copil. Antrenorul de fitness a renunțat la suplimentele pe care le lua zilnic pentru ca Roxana să rămână însărcinată cât mai repede. 
 

“Dragoș e foarte fericit, ne-am dorit mult asta. El a renunțat șapte luni să mai ia suplimentele pentru sală. Ne-am făcut analizele amândoi și am și aflat că am rămas însărcinată. S-a întâmplat foarte repede. Înainte am făcut teste de ovulație. Eu, în trecut, când mă îngrășasem, am avut probleme cu ovulația. Am făcut nu știu câte teste, două-trei odată, au ieșit toate pozitive. Așa l-am anunțat: era pe canapea și m-am dus cu testul la el”, a declarat Roxana Vancea, la emisiunea Teo Show de la Kanal D.

 “După ultima ecografie sunt 70% la șanse să nasc un băiat. Problema a fost că s-a întors cu spatele, așa stă el. Mi-a fost rău în prima lună când am rămas însărcinată. Aveam grețuri. După două luni, nu am mai avut nimic. Nu mai am voie să fac abdomene. Medicul mi-a zis că în trimestrul doi o să mă simt ca o femeie normală, iar în trimestrul trei va fi mai greu. O să am dureri de spate pentru că mi-au crescut foarte mult sânii și eu sunt foarte slabă ”, a mai declarat viitoarea mamă.
 
 
Roxana Vancea s-a căsătorit cu Dragoș Paiu pe 19 decembrie 2019. Antrenorul de fitness mai are un băiețel, Milan,dintr-o relație anterioară, în vârstă de trei ani și jumătate.

Pe VOYO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale

Vezi și: EURO 2020: Fotbalul se joacă la PRO TV

related posts

Modifică setările cookies