Roxana Vancea, într-o ipostază super HOT. Vedeta s-a pozat în costum de baie și arată senzațional


Roxana Vancea este mai sexy ca niciodată! Aflată în vacanță la munte, instructoarea de fitness le-a oferit internauților câteva imagini cu o priveliște de vis.


Nu s-a pozat în costum de schi, ci în cel de baie, iar inimioarele au curs valuri.

Vedeta se bucură de zăpadă în Poiana Brașov și a ales o cazare cu o priveliște superbă. Înainte de a merge la piscină cu băiețelul ei, Milan, Roxana a organizat și o ședință foto ad hoc în camera de hotel. 

Vedeta s-a lăsat fotografiată într-un costum de baie super sexy, care i-a pus în valoare atuurile fizice. 

Dacă majoritatea fanilor au complimentat-o pentru felul în care arată, au fost și unii care i-au transmis că arată mai mult decât trebuie pe internet și că așa ar trebui să apară doar în fața soțului.

Roxana Vancea este căsătorită cu Dragoș Paiu  

Roxana și Dragoș s-au căsătorit în anul 2019. Soțul Roxanei este tot antrenor de fitness. 

De câțiva ani, vedeta îl crește pe băiețelul soțului ei, iar în toamna lui 2021 l-a născut pe fiul lor. Vedeta a declarat într-un interviu pentru Click! că viața i s-a schimbat complet de când a devenit mamă. 

„Da, este adevărat, sunt total schimbată, nici eu nu credeam că niște îngerași îți pot schimba viața, dar s-a întâmplat și în cazul meu, așa cum auzeam în jurul meu, înainte să devin mamă, că un copil este o binecuvântare. Cei mici provoacă dependență și prefer timpul petrecut cu ei, decât orice acțiune care înainte mi-ar fi plăcut. E și greu dar în același timp și foarte frumos. Sunt o femeie împlinită și fericită. Dacă m-ar fi întrebat cineva acum 3-4 ani ce mă face fericită m-aș fi raportat la ceva ce ține de mine. Acum, să văd copiii bine și sănătoși pentru că asta e cel mai important lucru. Fericirea lor îmi hrănește sufletul”, a declarat Roxana Vancea.

related posts

Modifică setările cookies