Ruby, despre operațiile estetice: "De proastă mi-am pus implanturi." De ce nu le recomandă tinerelor intervenția


La sfârșitul lunii octombrie a anului trecut, Ruby și-a...îmbunătățit imaginea. La propriu! Mai precis, și-a pus implanuri mamare pentru a doua oară. După care a făcut mărturisiri surpinzătoare legate de opțiunile ei.


Pentru revista VIVA, artista a recunoscut că la 18 ani a făcut o operație de micșorare a sânilor. Ulterior a regretat-o și…i-a mărit din nou. Aceasta a fost prima intervenție prin care și-a pus silicoane. Din păcate însă, a avut maeri probleme. 
Pentru Viva, vedeta chiar a declarat:
 
” Îmi e efectiv rușine să vorbesc despre asta. De proastă, mi-am pus implanturi. Nu recomand fetelor să facă ce am făcut eu. E atât de complicat… și pleacă din liceu. Eu aveam sânii foarte mari. Mi se părea prea mult pentru mine la momentul acela și am făcut o reducție. Am făcut treaba asta după ce am terminat liceul. După ceva ani am văzut că la modă erau sânii cum îi aveam în liceu. Și am ce?! Eu nu sunt la modă?! Și mi-am făcut implanturi de silicon. Nu pot să… Nu-mi plac sânii mei în momentul acesta. Ar trebui să-mi scot implanturile. Nu am atât timp cât să-mi permit să stau la pat. Am complicat și eu lucrurile că a doua zi eram pe scenă. Sânul stâng nu e de ieșit în oraș… Trebuia să-mi fac lucrul acesta de multă vreme”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de RUBY ???????????????? (@rubyishot) pe

 

 
După a doua intervenție la sâni, Ruby speră să scape de probleme definitiv, așa că și-a propus să poarte bustieră și să aibă mai multă grijă.
 
Deși Ruby pare că s-a luptat mult cu diferite complexe, fanii ei de pe Instagam, peste un milion la număr, au apreciat dintotdeauna fotografiile ei sexy. 
 
Puteți vedea mai multe poze în GALERIA FOTO
 

PE PROTV PLUS PUTEȚI VEDEA EMISIUNILE PREFERATE:

FOTO: INSTAGRAM RUBY

FULLSCREEN
Ruby, despre intervențiile estetice: "De proastă mi-am pus implanturi"
  • /

related posts