Ruby este de nerecunoscut! Cum arată artista acum, după ce a dispărut din lumina reflectoarelor


Ruby este de nercunoscut după ce s-a retras din lumina reflectoarelor. Cu ce își ocupă timpul artistul?


Ruby se numără printre cele mai apreciate artiste de la noi din țară, însă de ceva timp a dispărut din lumina reflectoarelor, aparițiile sale publice fiind tot mai rare. Recent, vedeta a postat pe contul său de Instagram mai multe fotografii, iar fanii nu s-au putut abține de la comentarii.

Chiar dacă s-a retras din viața publică, Ruby este în continuare activă pe rețelele de socializare, acolo unde postează foarte des poze și filmulețe cu ea.

Deși nu a mai apărut la Tv, artista se bucură în continuare de faimă. În ultimii ani, cântăreața în vârstă de 34 de ani a lansat o mulțime de piese care au ținut primele locuri în trending. Din păcate, Ruby nu a mai lansat de ceva timp o piesă, iar fanii se întreabă ce se întâmplă cu ea.

Cu toate acestea, Ruby duce o viață frumoasă și fără griji, iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber din postările pe care le face mereu, atât din locurile exclusiviste, dar și de la casa de lux pe care și-a construit-o. Din imaginile pe care le postează pe Instagram se poate observa că artista s-a schimbat foarte mult de când s-a retras din lumina reflectoarelor, internauții nu au putut trece cu vederea peste kilogramele pe care aceasta le-a acumulat în ultima vreme, semn că artista nu mai merge la sala de sport, așa cum făcea odată.

La un moment dat, Ruby mărturisea că are 49 de kilograme. La acea vreme, fanii păreau îngrijorați pentru artistă.

Sursă foto: Instagram Ruby

related posts

Modifică setările cookies