Ruby, în șoc după moartea lui NOSFE. Cei doi vorbiseră la telefon în urmă cu doar două zile


Membrii trupei Șatra Benz au făcut un anunț cu totul neașteptat: artistul NOSFE a murit pe 16 octombrie 2022! Ruby se numără printre vedetele aflate în stare de șoc din cauza veștii, mai ales că în urmă cu doar două zile ei vorbiseră la telefon. 


Toată țara este în stare de șoc după ce Șatra Benz a făcut anunțul trist conform căruia NOSFE s-a stins din viață! Artistul era foarte iubit de publicul larg, dar și de colegii de breaslă. Ruby este una dintre vedetele care au reacționat imediat la vestea cumplită. Aceasta a declarat că a avut ultima conversație cu el în urmă cu două zile, atunci când au stabilit că se vor întâlni. 

”Nu pot să cred, în secunda asta am aflat. Nu pot să cred, sunt în stare de șoc în momentul ăsta. Mi-a spus acum un prieten, am vorbit cu el la telefon alaltăieri, trebuia să avem filmări, trebuia să ne vedem. Aseara m-am uitat la studio la videoclip. Nu pot să cred. Familia lui săraca, copilul... ”, a transmis Ruby pentru SpyNews.

Ulterior, pe rețelele de socializare, artista a vorbit despre familia artistului Nosfe:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RUBY (@rubyishot)

NOSFE s-a stins din viață în cursul nopții de sâmbătă spre duminică. Anunțul trist a fost făcut de membrii trupei Șatra Benz: 

„Cu regret și durere vă anunțăm ceva ce nu ne-am fi dorit să vă anunțăm niciodată. Fratele nostru @nosfezilla a plecat dintre noi azi noapte. Ne aflam intr-o situație delicată și procesăm cu greu pierderea. Orice gând bun și orice susținere morală ajută enorm. Momentan e tot ce putem comunica. Te iubim frate! Somn senin și trecere lină”, a fost mesajul postat pe pagina oficială de Instagram a celor de la Șatra Benz.

Sursă foto: NOSFE/Instagram

 

  • Ruby, în șoc după moartea lui NOSFE. Cei doi vorbiseră la telefon în urmă cu doar două zile

related posts

Modifică setările cookies