Ruby, într-o ținută “de scandal” la piscină! Fanii au avut un șoc când s-a întors cu spatele


Ruby este în vacanță își își încântă fanii cu cele mai sexy imagini. Cântăreața se filmează în ipostaze incendiare și în ținute care aprind imaginația admiratorilor.

Tag-uri: #Ruby #piscina

Artista și-a făcut apariția la piscină într-un outfit care i-a surprins pe fani. Dacă din față pare o ținută sexy, dar decentă, atunci când se întoarce cu spatele lucrurile stau cu totul diferit. Ținută “de scandal” i-a lăsat posteriorul la vedere. 

“Ups, dacă te vede mamaia, vezi tu!”, i-au transmis fanii, care o știu bine pe bunica lui Ruby din postările ei de pe Instagram.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RUBY (@rubyishot)

Vedeta a primit sute de complimente, însă sunt și fanii care consideră apariția exagerată și vulgară.

În alte imagini postate din vacanță, fanii au ținut să îi facă observație că s-a îngrășat. Unii chiar au întrebat-o daca este însărcinată.

“Ești frumoasă și așa mai plinuță”, a spus împăciuitor un fan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RUBY (@rubyishot)

În urmă cu doi ani, vedeta spunea că a depășit complexele legate de corpul sau. “Am scăpat de treaba cu complexele, nici celulita nu mi se mai pare capăt de lume! (râde) Câteodată mă gândesc că poate aici intervine gândirea matură, că de vreo doi ani mă iubesc şi mă apreciez într-un fel în care mi-ar fi plăcut să o fac de mai mult timp. Simt că dacă n-aş fi fost eu, tot eu aş fi vrut să fiu. Poate sunt fete care citesc şi zic că-s nebună sau prea plină de mine, dar eu revin şi vă zic să vă iubiţi şi să vedeţi frumosul prima dată în voi, să vă acceptaţi cu toate calităţile şi defectele, oricum nimeni nu-i perfect”, spunea în 2021 Ruby pentru OK Magazine.

related posts

Modifică setările cookies