Ruby, petrecere pentru bunica ei într-un club de lux! Mamaia Gherghina a împlinit 85 de ani


Cântăreața a susținut, anul acesta de Halloween, un concert într-un club de lux din nordul Capitalei, prilej cu care și-a aniversat și bunica. Mamaia Gherghina a împlinit 85 de ani și a primit din partea nepoatei sale un cadou de excepție. Artista i-a cântat „la mulți ani” și a surprins-o cu tort și șampanie.


Cei care o urmăresc pe Ruby știu deja că are o relație de-a dreptul specială cu bunica sa, pe care a văzut-o dintotdeauna ca pe o mamă. Părinții artistei au plecat din țară când aceasta avea doar trei ani și a rămas în grija bunicii, despre care a spus cu fiecare ocazie că reprezintă cea mai importantă persoană din viața ei.

„Am învățat de la ea să fiu și bărbat, și femeie. Am un caracter dominant ca și mamaia. Mereu a vrut să fie capul familiei și am învățat de la ea să muncesc, să mă dedic în totalitate și să fiu loială, să trag cu casa”, a dezvăluit, la un moment dat, Ruby.

Mamaia Gherghina a împlinit 85 de ani

Anul acesta, de ziua bunicii sale, cântăreața s-a gândit să îi facă o surpriză inedită, așa că a luat-o cu ea la un concert pe care l-a susținut într-un club de lux din nordul Bucureștiului.

Potrivit click.ro, mamaia Gherghina s-a distrat toată seara, a dansat și și-a aplaudat nepoata, de care este în mod evident foarte mândră. Concertul a durat 40 de minute, iar la final Ruby i-a transmis bunicii sale un mesaj emoționant:

„La mulți ani, mamaie! Te iubesc din tot sufletul meu și să trăiești sănătoasă. Ești viața mea!”, a spus artista, potrivit sursei citate anterior.

Sursă foto: Instagram

related posts

Modifică setările cookies