Ruby, șocată de sumele mari pe care le plătește pentru curentul electric: „Cine să-mi stingă lumina?”


Ruby a povestit recent faptul că, deși în urmă cu câțiva ani a scos piesa „Stinge lumina”, facturile sale la energia electrică sunt foarte mari. Iată ce sumă a avut de plătit în luna august!


Ruby este una dintre cele mai frumoase și sexy artiste de la noi din țară. Ea a avut un succes incredibil cu piesa „Stinge lumina” și de atunci a lansat hit după hit. Deși melodia care a făcut-o cunoscută era ca un îndemn pentru a economisi energie electrică, bruneta nu a reușit să își pună propriul sfat în aplicare. Recent, în cadrul unui interviu oferit pentru o emisiune mondenă, Ruby a dezvăluit ce sumă uriașă a avut de plătit pentru curent.

Cântăreața a menționat că este o persoană cheltuitoare, deși nu merge des în club sau la restaurant. Aceasta a mai spus și că uită des să plătească facturile la curentul electric și astfel se adună sume uriașe pe care trebuie să le achite în cel mai scurt timp.

„Mie cine să-mi stingă lumina? Lumina e stinsă la noi de fiecare dată, să știi. În dormitor e stinsă lumina, e televizorul aprins. Vreo 15 milioane (n.r lei vechi) cred că am văzut zilele trecute. Cam așa șocuri am eu mereu. Că noi uităm să plătim câte o lună, două, trei și se adună. Cheltui foarte mult și nici nu știu, îmi dau seama la un moment dat. Și pe nimic. Adică eu nu ies în oraș, nu mănânc la restaurante, nu ies în cluburi. Nu știu pe ce cheltui', a explicat ea.

Sursă foto: Ruby/Facebook

  • Ruby, șocată de sumele mari pe care le plătește pentru curentul electric: „Cine să-mi stingă lumina?”
Modifică setările cookies