Ruby, vacanță în Egipt după ce și-a remodelat bustul: “Vreau să revin la formele de odinioară”


În urmă cu aproximativ o lună, Ruby își anunța fanii de pe rețelele de socializare că a decis să-și schimbe silicoanele, nefiind mulțumită de implantul pe care îl avea.

Tag-uri: #Ruby #Egipt

Fosta concurentă de la “Sunt celebru, scoate-mă de aici” s-a refăcut foarte repede după operație, iar la începutul acestei săptămâni a plecat în vacanță, alături de iubitul ei, în Egipt. Odată ajunsă la destinație, Ruby s-a cântărit ș ia afirmat că este nemulțumită de faptul că este mult prea slabă.

“Prieteni, avem probleme. Problema mea se numește: 45 de kilograme. O să mor schiloadă. What the fuck? Prea, prea mult. Universule, ascultă-mă, vreau să revin la formele de odinioară. Oricum sunt sexy. Vreau să fiu voluptoasă”, a spus Ruby pe Instagram.

Apoi, artista a ieșit la plajă, unde și-a etalat noile silicoane, postând mai multe fotografii și story-uri pe Instagram. În plus, ea s-a cântărit din nou, în speranța că s-a mai îngrășat în vacanța din Egipt. Din păcate, însă, cântarul arăta aproximativ 42 de kilograme.

“Asta nu sunt eu. Nu mai am șolduri. Vreau șolduri, preferatele mele sunt șoldurile”, a spus Ruby, după ce s-a cântărit.

Vezi și: Ruby revine cu un nou look în videoclipul piesei "Costă"

FULLSCREEN
Ruby, vacanță în Egipt după ce și-a remodelat bustul: “Vreau să revin la formele de odinioară”
  • /

related posts