Rucsandra Hurezeanu: Avem timp pentru tot ce ne dorim cu adevarat să facem


Rucsandra Hurezeanu, fondator şi general manager al IVATHERM, este una dintre cele mai puternice 100 de femei din business. Ea a vorbit despre afaceri, cariera si branduri preferate in catalogul "100 Cele Mai Puternice Femei Din Business" realizat de Business Magazin. 


In business e nevoie in primul rand de viziune, curaj şi asumarea de responsabilitati. Femeile sunt poate mai atente la detalii, au o grija mai mare pentru ceilalti si de multe ori sunt extrem de determinate. Faptul ca sunt nativ mai bine construite pentru lucrul in echipa decat barbatii le ajută in consolidarea unor organizatii al caror suflet sunt chiar ele.

Femei in CTRL: din reprezentant medical, Rucsandra Hurezeanu a ajuns sa aiba propriul imperiu de cosmetice

Despre brandurile preferate de parfum, haine, accesorii: "Prefer stilul clasic elegant, dar ma simt la fel de bine si in haine casual, moderne. Sunt o fire energica, dinamica, de aceea aleg parfumuri unisex, sofisticate, tonice. Accesoriul preferat este esarfa. Am nenumărate esarfe pe care nu obosesc niciodata sa le asortez tinutelor mele.
 
Despre cariera vs viata de familie: "Avem timp pentru tot ce ne dorim cu adevarat sa facem. Odata cu largirea familiei prin aparitia celor doi baieti ai noştri, am devenit mai organizata. La birou mi-am marit echipa de management, deleg mai multe responsabilitati si reusesc sa-mi fac timp atat pentru familie, cat si pentru celelalte pasiuni ale mele, fie ca e vorba de Ivatherm, fie ca e vorba de lecturile mele sau orele de gimnastica.
 
Citeste povestea Rucsandrei Hurezeanu in catalogul "100 Cele Mai Puternice Femei Din Business", incepand cu 9 aprilie.

 

related posts

Modifică setările cookies