Rupert Grint și-a făcut cont pe Instagram. Starul din Harry Potter a postat prima poză cu fiica sa


Actorul Rupert Grint, cunoscut pentru rolul lui Ron Weasley din seria filmelor ”Harry Potter” și-a făcut debutul pe Instagram. Fanii au fost extrem de încântați, dovadă fiind cele peste 2,5 milioane de like-uri și peste 90.000 de comentarii, primite la prima postare. 


Doar cu 10 ani întârziere, dar iată-mă”, a scris actorul, prezentând-o pe Wednesday G. Grant, fiica lui în vârstă de şase luni. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hey Instagram....only 10 years late, but here I am. Grint on the Gram! Here to introduce you all to Wednesday G. Grint. Stay safe, Rupert

A post shared by Rupert Grint (@rupertgrint) on

Imediat după postare, Rupert (32 de ani) a adunat, în câteva ore, peste 2,7 milioane de urmăritori. O reacție aproape similară din partea fanilor a fost întâlnită și în cazul actriței Jennifer Aniston, care și-a făcut public contul în octombrie anul trecut. Prima postare i-a adus 1 milion de urmăritori în aproximativ cinci ore. 

În 2011, Rupert Grint s-a căsătorit cu actrița Georgia Groome, în vârstă de 28 de ani (vezi galeria foto). În luna mai 2020, ei au devenit părinții unei fetițe. În prezent, Rupert Grint joacă în serialul TV ”Servant”, unde interpretează rolul lui Julian Pearce. 

Sursă foto: Getty Images, Instagram  rupertgrint
 
Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde cu Ionuț Rusu: „M-a pus să îi vorbesc urât!”
 
 

related posts

Modifică setările cookies