Rusoaica lăudată pentru cei mai frumoși sâni naturali este nelipsită de la petrecerile lui Dan Bilzerian. Cum a fost surprinsă Sveta Bilyalova în compania lui


Are aproape 6 milioane de urmăritori pe Instagram și este la fel de populară ca Emily Ratajkowski, la capitolul sex appeal. Modelul de origine rusă, Sveta Bilyalova, se numără printre cele mai frumoase femei din țara sa. Tânăra i-a atras atenția și lui Dan Bilzerian, care a invitat-o la petrecerile sale. 

Tag-uri:

Svetlana și-a cucerit urmăritorii prin aparițiile sale sexy în ținute decoltate, etalându-și bustul generos. Nu de puține ori, în presa din țara sa a fost numită femeia cu cei mai frumoși sâni naturali.

Rusoaica a fost invitată la petrecerile lui Dan Bilzerian. Tânăra și-a etalat silueta de invidiat în costume de baie care aveau sigla brandului omului de afaceri.

Înconjurat mereu de zeci de fete frumoase, Dan Bilzerian nu a ratat ocazia să facă o fotografie cu senzuala rusoaică. Cei doi au fost surprinși la micul dejun, pe terasa unui hotel din Maldive.

Vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos.

  • Rusoaica lăudată pentru cei mai frumoși sâni naturali este nelipsită de la petrecerile lui Dan Bilzerian. Cum a fost surprinsă Sveta Bilyalova în compania lui

related posts

Modifică setările cookies