Rusoaica seducătoare care i-a cucerit pe arabi. I-au dat titlul de Miss Dubai 2022


Adoră brandurile scumpe, mănâncă la restaurantul lui Salt Bae și pozează provocator pe Instagram. Rusoaica Ekaterina Melikhova, în vârstă de 28 de ani, trăiește pe picior mare de când s-a mutat în Dubai. Recent, arabii i-au acordat chiar și un titlu de Miss. 


Este model și influencer, cu peste 200.000 de urmăritori pe Instagram. Ea le-a atras atenția internauților prin ipostazele sexy în care pozează. Recent, Ekaterina Melikhova a câștigat titlul de Miss Dubai 2022. 

Ekaterina Melikhova și-a câștigat faima printre modelele de top, după ce a defilat la Dubai Fashion Week 2022 și a pozat pentru diverse reviste de modă

Pe contul ei de socializare, Ekateriana povestește adesea despre ocupațiile ei. Rusoaica spune că a învățat foarte bine la școală și că este chimist de profesie, dar a ales cariera de model, care îi aduce sume frumoase în conturi.

A fost remarcată încă din copilărie, iar prima defilare a avut-o la vârsta de 7 ani. Katya fost foarte populară în școala generală, participând la diverse concursuri de Miss. A practicat gimnastică aerobică și a absolvit o școală de arte plastice. 

Ekateriana spune că niciodată nu și-a vopsit părul. A avut o perioadă când a cântărit 75 de kilograme și nu poate rezista în fața dulciurilor. 

Vezi și: 

Sursă foto: Instagram/ katya_katerinina

  • Rusoaica seducătoare care i-a cucerit pe arabi. I-au dat titlul de Miss Dubai 2022

related posts

Modifică setările cookies