Ryan Reynolds, declarație inedită: ”Am făcut dragoste doar de două ori cu soția mea”


Ryan Reynolds și Blake Lively formează, pentru mulți fani, ”cuplul ideal”.


Cei doi sunt căsătoriți din 2012 și au împreună două fetițe, James și Inez, iar o parte importantă a relației lor este să se asigure că se tachinează reciproc prin intermediul conturilor de socializare.

Citește și: Blake Lively, senzațională într-o rochie mini și coafură inspirată de anii '80

Recent, în cadrul unui interviu cu Ellen, la Ellen DeGeneres Show, starul a mărturisit cum este, în realitate, să faci parte din unul dintre cele mai sexy cupluri de la Hollywood.

Când Ryan i-a spus lui Ellen că, deloc surprinzător, copii ”s-au întâmplat după sex”, gazda a reacționat: ”Ați făcut sex doar de două ori?”.

Reynold a dat un răspuns pe măsură: ”Doar de două ori, da. Este o slujbă de mercenar, știi tu, este doar ceva tehnic”. ”Dar sper pentru un al treilea, în curând. Se spune că trebuie să exersezi 10.000 de ore de orice dacă vrei să devii expert, așa că...”.

Dar, când a fost întrebat dacă își mai dorește și alți copii în viitorul apropiat, Reynold a negat, mărturisind că sunt deja foarte ocupați cu cele două fetițe și, desigur, carierele lor. 

De asemenea, acesta a dezvăluit că nu mai vrea să urmărească niciodată în viața lui filmul de animație ”Frozen”. ”Am văzut Frozen de atâtea ori cu fetițele mele. Și poate oamenii nu știu asta, dar dacă urmărești Frozen de la coadă la cap, îi dai seama că este un remake al filmului Exorcistul”.

Foto: Getty

related posts

Modifică setările cookies