S-a aflat cauza morții lui DJ Erick Morillo. Ce au găsit legiștii în corpul artistului


DJ Erick Morillo, cunoscut pentru hit-ul său “I like to move it” din anii ’90, a murit la începutul lunii septembrie, la doar 49 de ani. Artistul a fost găsit fără suflare în locuința sa din Miami Beach, iar polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cauza morții. 


La mai bine de două luni de la moartea DJ-ului a sosit și raportul medicilor legiști. Potrivit acestuia, în corpul lui Erick Morillo a fost găsită ketamină în doze toxice, iar moartea acestuia a survenit în mod accidental, scrie Daily Mail.

Ketamina este un sedativ pentru sistemul nervos central. Se folosește și ca anestezic general pentru operații. Ea aparține categoriei de droguri disociative, iar cercetătorii chinezi au descoperit că ajută și la tratarea depresiei.

DJ Erick Morillo era acuzat de agresiune sexuală

Cu câteva săptămâni înainte să moară, Erick Morillo a fost acuzat de agresiune sexuală și arestat. Potrivit victimei, întâmplarea ar fi avut loc în decembrie 2019 în casa DJ-ului. Femeia, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, a spus că a mers la locuința acestuia și după ce i-a refuzat avansurile s-a dus să doarmă într-o altă cameră.

La un moment dat, s-a trezit goală, cu Erick Morillo dezbrăcat la marginea patului. Dj-ul a negat acuzațiile și urma să se prezinte în fața instanței în 4 septembrie 2020. N-a mai apucat, pentru că în 1 septembrie a fost găsit fără suflare în locuința sa.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Sandwich vegan fish finger

 

related posts

Modifică setările cookies