S-a aflat în sfârșit numele băiețelului Rihannei, la aproape un an de la naștere. Alegerea i-a lăsat nedumeriți pe fani


La aproape un an după ce a născut primul copil, Rihanna a dezvăluit numele ales pentru băiețelul ei, alegere ce i-a lăsat confuzi pe fani.

Tag-uri:

Rihanna, în vârstă de 35 de ani l-a adus pe lume pe băiețelul ei pe 13 mai, 2022 și, deși a apărut adesea cu el în public și chiar a realizat un pictorial pentru Vogue, numele copilului a rămas ascuns până acum.

Între timp, Rihanna a rămas însărcinată pentru a doua oară cu partenerul ei, ASAP Rocky, în vârstă de 34 de ani, fără a dezvălui cum și-a numit primul copil. Cu toate acestea, zilele trecute, cei de la Daily Mail au obținut o fotografie cu certificatul de naștere al copilului, care redă și numele ales de părinții săi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Numele este RZA Athelston Mayers și este ales după numele producătorului și rapper-ului RZA, care este și liderul trupei hip hop Wu-Tang Clan. Până să fie dezvăluit numele, se presupunea că băiețelul a fost botezat Noah, fapt pentru care, alegerea Rihannei i-a șocat pe fani.

De asemenea, decizia de a-și numi copilul după o trupă hip hop a lăsat un gust amar printre persoanele care nu apreciază muzica celor de la Wu-Tâng Clan.

Cu toate acestea, Rihanna este fericită cu alegerea ei și chiar a oferit indicii subtile în trecut legate de numele fiului său, când a purtat tricouri cu scrisul RZA sau Wu-Tang Clan.

Sursă foto: Getty

Vezi și:

related posts

Modifică setările cookies