S-a căsătorit din greșeală cu vărul ei! O femeie a descoperit că este rudă cu soțul său după 10 ani de mariaj


Celina Quinones, o femeie în vârstă de 37 de ani din statul american Colorado, s-a căsătorit din greșeală cu vărul său. După mai bine de 10 ani de la nuntă, aceasta a aflat cruntul adevăr, dar spune că nu va divorța niciodată.

Tag-uri: #Celina Quinones

În urmă cu 17 ani, Celina Quinones și Joseph își jurau iubire veșnică în fața lui Dumnezeu, dar fără să știe că sunt, de fapt, rude. Cei doi au o relație perfectă, iar din rodul iubirii lor au rezultat trei copii sănătoși.

Totul a mers ca pe roate în relația lor, asta până când au decis să facă o serie de teste pentru a-și afla originile. 

„Am decis să facem testul ADN și atunci am aflat. Mi-a venit puțin greață. M-am gândit că trebuie să divorțăm”, a povestit Celina Quinones, potrivit Daily Star.

După ce a descoperit că soțul său îi este verișor, femeia a luat în calcul divorțul, dar s-a răzgândit, iar acum se pregătește să aniverseze 17 ani de căsnicie cu Joseph.

„Testul ADN a confirmat că suntem veri de gradul al treilea până la al cincilea. Am început să mă gândesc mai mult în sinea mea: „Hei pentru copiii noștri, pentru gospodăria noastră trebuie să rămânem împreună. 

A fost un moment esențial pentru noi, deoarece nu ar trebui să te uiți la vărul tău sau să fii cu vărul tău și nu am vrut să spun asta, dar s-a întâmplat așa”, a mai spus femeia.

Sursă foto: Instagram/ realestatemommaz

related posts

Modifică setările cookies