S-a dezbrăcat ca să scape de rușine! Coșmarul trăit de Paige Spiranac, cea mai sexy jucătoare de golf din lume


Paige Spiranac (26 de ani) e senzația sexy care a cochetat până în 2016 cu turneele profesioniste de golf. Devenită între timp o personalitate în social media, senzuala blondă a dezvăluit cum a reușit să scape de o imensă rușine după ce a fost „trădată” de un fost iubit.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

That wear mark on my club tho???? What’s one golf goal you want to accomplish this year?

A post shared by Paige Spiranac (@_paige.renee) on

Frumoasă foc, americanca a avut mult de suferit din cauza aspectului fizic de fotomodel în perioada în care s-a axat exclusiv pe golf. Ea a fost acuzată că a participat la competiții importante doar pentru că organizatorii au dorit s-o aibă pe afiș ca „bombă sexy”. Retrasă din circuitul profesionist și ca urmare a acestor critici, Paige Spiranac s-a concentrat pe dezvoltarea brandului personal, strângând peste 2 milioane de „urmăritori” pe Instagram și interacționând cu fanii în diverse moduri.

Astfel, prin intermediul unui podcast moderat chiar de ea, Paige a făcut recent dezvăluiri picante din viața intimă, împărtășind un episod în urma căruia a suferit cumplit. Totul s-a petrecut după ce un fost iubit pe care ea îl părăsise s-a răzbunat prin intermediul unor fotografii nud cu jucătoarea, pe care le-a distribuit mai multor prieteni și cunoștințe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Guess the course and hole I’m on????

A post shared by Paige Spiranac (@_paige.renee) on

„Mă trezeam în fiecare dimineață și căutam să văd dacă am apărut în presă, pe undeva. Asta a fost partea cea mai stresantă. Am primit și mesaje de la persoane necunoscute care m-au văzut în acest mod vulnerabil. A fost dezgustător”, a mărturisit Paige. Fosta sportivă a fost inclusiv șantajată de către un bărbat, cu ocazia unui turneu desfășurat la Dubai, care a amenințat că va posta pozele online dacă nu e plătit sau dacă nu primește „mai multe” asemenea fotografii. A fost un moment în care Paige Spiranac a izbucnit în plâns față de toată lumea, fără ca nimeni să știe care e motivul adevărat.

 

Ei bine, pentru a scăpa de această traumă psihică, Paige a primit un ajutor nesperat de la revista Sports Illustrated, care i-a propus în 2018 un pictorial sexy. Americanca a acceptat imediat, având în minte și cele petrecute mai sus. „Am pozat goală, complet goală. M-am simțit atât de puternică! Am zis că, ok, dacă fac acest lucru, măcar o fac pentru că vreau eu. Consider că mi-am luat corpul înapoi atunci când mi-am dezgolit sânii în Sports Illustrated”, a precizat Paige Spiranac.

related posts

Modifică setările cookies