S-a operat atât de mult încât pare mai în vârstă ca mama ei. Chloe Ferry, îmbătrânită în cele mai recente imagini


La 26 de ani, Chloe Ferry este deja “campioană” la operații estetice. Practic, și-a modificat cam tot ce se putea, însă rezultatele nu sunt tocmai reușite. Mulți spun că era mai frumoasă naturală și că intervențiile au îmbătrânit-o foarte tare.


Chloe Ferry este una dintre cele mai apreciate vedete britanice de reality show: 3,7 milioane de oameni îi urmăresc postările de pe Instagram . Cunoscută din reality show-urile Geordie Shore și Celebrity Big Borother, Chloe este dependentă de operațîi estetice și nu ascunde acest lucru. Oricum este mai mult decât vizibil.

În cea mai recentă imagine postată pe rețelele de socializare, vedeta de reality show apare la restaurant alături de mama sa. Cele două par mai degrabă surori, însă nu neapărat că mama ei ar fi prea tânără, ci pentru că Ferry are un look  îmbătrânit. La 26 de ani, arată ca o femeie de 40.

Tânăra a suferit atât de multe operațîi estetice, încât nici ea nu se mai recunoaște în oglindă. 

Dacă pe multe femei operațiile estetice le fac să arate mai bine, pe ea, dimpotrivă,  o transformă în mod negativ. Și-a mărit buzele și a avut intervențîi la nas, pomeți sau sprâncene. Evident, a și-a pus și silicoane, și-a făcut liposuctii și și-a pus implanturi în posterior.

  • S-a operat atât de mult încât pare mai în vârstă ca mama ei. Chloe Ferry, îmbătrânită în cele mai recente imagini

related posts

Modifică setările cookies