S-a rupt lanțul de iubire! Kanye West ar fi fost părăsit de Irina Shayk


Kanye West n-are noroc în dragoste. Se pare că rapperul care este în plin proces de divorț cu Kim Kardashian ar fi fost părăsit de rusoaica Irina Shayk.

 


O sursă din anturajul celor doi a declarat pentru Page Six că lucrurile s-au răcit între ei, iar Irina îl vede pe Kanye doar ca pe un prieten bun. 

Primele zvonuri despre o posibilă relație între cei doi au apărut în luna mai, după ce site-ul DeuxMoi a scris că artistul și supermodelul se văd în secret. Când Kanye West a împlinit 44 de ani, paparazzi l-au surprins din nou în compania rusoaicei. Cei doi au fost fotografiați în Franța, acolo unde rapperul și-a serbat ziua de naștere.

După escapade din Franța, Kanye și Irina au revenit în SUA cu avionul privat al artistului. 

După o relație de 5 ani cu Cristiano Ronaldo și o alta de patru ani cu Bradley Cooper, se pare că Irina Shayk nu e pregătită să iubească din nou. 

Rapperul de 44 de ani a invitat-o recent la Paris, iar Irina l-a refuzat. “Irina îl place pe Kanye doar ca prieten. Nu își dorește o relație cu el. Nu vrea să să mai alimenteze zvonurile legate de o posibilă relație a lor. Dacă ar fi mers cu el la Paris ar fi însemnat încă o lună de știri despre ei doi”, a declarat o sursă potrivit Page Six. 

Irina Shayk și Kanye West se cunosc de mai bine de 10 ani. În 2010, supermodelul a jucat în videoclipul lui West, ”Power”, iar doi ani mai târziu a defilat la Paris Fashion Week pentru colecția de toamnă/iarnă a lui Kanye. Irina Shayk are o fetiță de patru ani, pe nume Lea De Seine, cu actorul Bradley Cooper. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Mileul devine ultima fiță în America!

 

related posts

Modifică setările cookies