S-au împăcat Raluca și Walter Zenga? Ce notează italienii la cinci luni după ce au depus actele pentru divorț


În luna octombrie a anului trecut, Walter Zenga punea capăt zvonurilor potrivit cărora el și Raluca nu mai sunt o familie și anunța oficial că au despus actele pentru divorț.


„Ceea ce a apărut în ultimele zile în mass-media, cu privire la divorţul familiei Zenga este adevărat! Nu mi-aş fi dorit ca eu şi soţia mea să ajungem în acest punct, însă viaţa este plină de surprize! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lăsa loc de alte interpretări! Eu şi soţia mea, Raluca, nu mai formăm un cuplu de ceva timp, din păcate. Relaţiile dintre noi s-au răcit, atât din cauza distanţei dintre noi, creată şi din cauza jobului meu de antrenor, dar şi pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie! Soţia mea este schimbată radical, a decis să o ia pe un alt drum, pe care va merge singură de acum încolo! Libertatea pe care i-am oferit-o mereu s-a întors, cumva, împotriva noastră. Din respect pentru copiii noştri nu vă pot oferi prea multe detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorţ la Curtea de Apel din Dubai! Sper şi vă rog să îmi respectaţi intimitatea şi să lăsam viaţa să îşi urmeze cursul firesc”, anunța pe rețelele de socializare Walter Zenga, în toamna lui 2020.

Potrivit jurnaliștilor italieni, care sunt citate de Gazeta Sporturilor, în ultimele luni a avut loc o răsturnare de situație, iar Raluca și Walter Zenga sunt din nou un cuplu!

„Nu suntem deloc despărțiți. Nu! Clar sunt cu Raluca. A pus ea o postare în legătură cu noi pe care a șters-o după opt ore”, ar fi spus Walter Zenga la o emisiune a postului TV italian Canale 5, acolo unde a apărut chiar alături de soția lui, Raluca.

foto: Agerpres

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și: Miliția modei by Costi Diță: ”Doamna Angelica pare scăpată din spital”

related posts

Modifică setările cookies