Să curgă banii de pe Instagram! Topul în care Kendall Jenner se bate cu Ronaldo, Messi şi Beckham


Americanca Kendall Jenner (23 de ani) e femeia care adună cei mai mulţi bani din postările cu caracter comercial făcute pe Instagram. 


Modelul s-a îmbogăţit doar în ultimul an cu aproape 16 milioane de dolari, clasamentul general fiind dominat de fotbalistul Cristiano Ronaldo.

Reţelele de socializare au fost concepute nu doar pentru interacţiune şi relaxare, ci şi cu scopul de a facilita câştiguri financiare pentru cei din breasla ,,influencer”-ilor, persoane cu zeci sau chiar sute de milioane de urmăritori capabile să promoveze contra cost anumite produse sau servicii.

Astfel, specialiştii de la Buzz Bingo au făcut o analiză a acestor venituri, iar Kendall Jenner e prima la categoria celebrităţilor din showbiz. Cu 15,9 milioane de dolari produşi cu ajutorul Instagram-ului, modelul american e peste Selena Gomez (8 milioane), sora sa Kylie Jenner (3,8), Khloe Kardashian (1,2) şi Priyanka Chopra (1,1).

La general, luând în considerare şi ,,influencerii” de gen masculin, Kendall Jenner e doar pe locul al treilea, primii doi fiind celebrii fotbalişti Cristiano Ronaldo şi Leo Messi. Portughezului i-a intrat în conturi fabuloasa sumă de 47,8 milioane de dolari, în timp ce argentinianul s-a mulţumit cu mai puţin de jumătate, 23,3 milioane de dolari.

Deşi s-a retras de mult din activitatea de fotbalist, englezul David Beckham continuă să fie vânat în sectorul comercial, el clasându-se pe locul 4, după Kendall Jenner, cu 10,7 milioane de dolari acumulaţi din Instagram. Brazilienii Neymar şi Ronaldinho, precum şi suedezul Ibrahimovic completează un Top 10 dominat de foşti sau actuali fotbalişti.

Top 10 al câştigurilor din Instagram:

1. Cristiano Ronaldo – 47,8

2. Lionel Messi – 23,3

3. Kendall Jenner – 15,9

4. David Beckham – 10,7

5. Selena Gomez – 8

6. Neymar – 7,2

7. Zlatan Ibrahimovic – 4

8. Kylie Jenner – 3,8

9. Ronaldinho – 2,6

10. Khloe Kardashian – 1,2

*sume exprimate în milioane de dolari

Foto: Gettyimages

Top 3 celebrități care au devenit vegane, iar ulterior au renunțat

related posts

Modifică setările cookies