Salma Hayek, dansând în bikini la 55 de ani. Imaginile care l-au cuerit pe soțul ei, miliardarul Francois-Henri Pinault


Salma Hayek și-a încântat atât fanii de pe Instagram, cât și pe soțul ei, François-Henri Pinault, cu un dans sexy pe yacht. Îmbrăcată în costum de baie, actrița s-a lăsat fotografiată în ipostaze incendiare.


La 55 de ani, Salma Hayek arată și se simte mai bine ca niciodată. Vedeta se bucură de timpul petrecut alături de soțul său în vacanțele lor de lux și, din când în când, le arată și fanilor cum este să trăiești alături de un miliardar.

În cele mai recente imagini postate pe Instagram, actrița a fost fotografiată în timp ce dansa pe un yacht, sub privirea încântată a soțului ei.

Îmbrăcată într-un costum de baie mov, în două piese, Salma Hayek și-a etalat formele voluptoase, care au făcut-o celebră. 

Actrița a vorbit de curând, în cadrul emisiunii Red Table Talk, despre faptul că sânii ei cresc în continuu. „Sunt una dintre acele femei căreia, dacă ia în greutate, rămâne însărcinată sau e la menopauză, îi cresc sânii continuu”.

Salma Hayek este căsătorită din 2009 cu magnatul din industria frumuseții Francois-Henri Pinault (59 de ani). Francezul deține Kering, o multinațională specializată în producția de bunuri de lux, și are o avere de circa 7 miliarde de dolari. Încă de atunci, Salma Hayek a fost suspectată că s-a căsătorit cu miliardarul francez din interes și nu a reușit să convingă prea multă lume că între ei e o dragoste sinceră. Vezi AICI cum raspunde actrița acestor acuzații.

Înainte de Salma, François-Henri a fost căsătorit cu Dorothée Lepère, de la care are o fiică, Mathilde, de 18 ani. De asemenea, omul de afaceri mai are un fiu, Augustin, cu modelul Linda Evangelista.

related posts

Modifică setările cookies