Salma Hayek, declarație de dragoste pentru soțul ei, miliardarul Francois-Henri Pinault: „Tu ești soarele meu!”


Salma Hayek are ochi doar pentru soțul ei, Francois-Henri Pinault! Miliardarul francez a împlinit recent 61 de ani, iar actrița i-a făcut o declarație de dragoste pe contul de Instagram. 


Salma postează rareori imagini din intimitate, însă de ziua soțului ei a decis să publice un instantaneu alături de bărbatul cu care este căsătorită din 2009. 

„La mulți ani, dragostea mea! ești soarele meu, căldura mea, lumina mea, puterea mea, bucuria mea, iubirea mea”, a scris actrița în vârstă de 56 de ani în dreptul imaginii care a adunat peste 300.000 de like-uri.

Fanii actriței au felicitat-o și i-au transmis urări lui Francois, însă au fost și „cârcotași” care l-au numit pe francez „contul ei bancar”. Nu este prima dată când actrița este „acuzată” că s-a măritat din interes. 

Actrița mexicană a vorbit despre această controversă într-un podcast al actorului Dax Shepard, unde a dat o replică tuturor celor care încă mai cred că mariajul lor rezistă doar datorită banilor.

Citește și: Salma Hayek, ofensată de oamenii care susțin că s-a măritat din interes

„El m-a făcut să devin un om mai bun și să cresc într-un mod atât de sănătos. Știi că atunci când m-am măritat cu el toată lumea a spus: E o căsnicie aranjată, s-a măritat cu el pentru bani. Iar eu le zic: cum zici tu, javră. Crezi ce vrei: de 15 ani suntem împreună și ne iubim încă mult”, a dezvăluit actrița în podcast.

Salma și Francois s-au cunoscut în 2007, iar doi ani mai târziu au făcut nunta. Cuplul are o fiică, pe nume Valentina Paloma, în vârstă de 16 ani. 

Francois o însoțește deseori pe Salma pe covorul roșu, acolo unde cei doi fac paradă de gesturi tandre și își aruncă priviri languroase. 

Francois Pinault este președinte de onoare al grupului de lux Kering, care deține mărcile de modă Saint Laurent, Alexander McQueen și Gucci. În octombrie 2022, averea francezului era estimata la 33 de miliarde de dolari, potrivit Forbes. Pinault se numără printre primii 50 cei mai bogați oameni din lume. 

Nici Salma nu stă rău la capitolul avere. Este una dintre cel mai bine plătite actrițe de la Hollywood și are o avere de peste 220 de milioane de dolari, potrivit site-urilor de specialitate.  

Fotografii: Getty Images/ Instagram

related posts

Modifică setările cookies