Salma Hayek, decolteu amețitor la 56 de ani. Rochia aleasă a transformat-o în atacția serii


Salma Hayek tocmai a împlinit 56 de ani și este mai în formă ca niciodată. Actriță latino a fost în centrul atenției la un eveniment monden, care a avut loc în Londra.


Poate nu e cea mai frumoasă rochie a ei, însă decolteul cu siguranță a transformat-o în atracția serii. Salma Hayek a purtat o ținută albă cu voloane, care seamănă mai mult cu o perdea, dar cu un asemenea decolteu probabil invitații au trecut cu vederea acest aspect :)

 

Sursa foto: GETTY IMAGES

Machiată discret și cu părul prins într-un coc elegant, Salma Hayek a fost însoțită la o lansare de carte de soțul ei miliardar  François-Henri Pinault. Editorul șef al British Vogue, Edward Enninful, și-a lansat o carte autobiografică, iar Salma și soțul ei au fost invitați de onoare, alături de Idris Elba și Kate Moss.

 

Kate Moss a fost elegantă într-o rochie în dungi, din paiete, combinată cu o pereche de cizme cu print de șarpe.

 

Tot în acest weekend, Salma Hayek și-a serbat ziua de naștere. Îmbrăcată într-un costum de baie roșu, în două piese, neîncăpător pentru formele ei generoase, Salma Hayek s-a declarat “recunoscătoare” pentru ceea ce a realizat până acum în viață. “La mulți ani mie cu ocazia împlinirii a 56 de ani”, a scris Salma pe Instagram.

related posts

Modifică setările cookies