Salma Hayek, poză adorabilă alături de fiica sa vitregă. Cât de bine arată Mathilde Pinault, la 20 de ani


Salma Hayek este căsătorită cu François-Henri Pinault din 2009, iar împreună au o fată, pe Valentina, de 13 ani. 


Omul de afaceri mai are trei copii din două relații, căsătoria cu Dorothée Lepère și perioada de mai puțin de un an în care a fost cuplat cu  Linda Evangelista. 

Actrița de 54 de ani are o legătură apropiată și cu copiii vitregi, iar de curând a postat o fotografie în care apare alături de Mathilde Pinault, cu ocazia aniversării a 20 de ani. 

Mathilde activează în domeniul modeling-ului și a prezentat pentru diferite branduri celebre, precum Saint Laurent, Alexander McQueen sau Stella McCartney. Este pasioneată de călărie și și-ar dori să participe la Jocurile Olimpice. 

Salma Hayek este căsătorită de 11 ani cu afaceristul Francois-Henri Pinault. Francezul este președintele și directorul executiv al brandului de lux Kering. Cei doi au împreună o fetiță, Valentina Paloma Pinault. Actrița mărturisea într-un interviu că își dorește să arate mereu perfect pentru soțul ei. “Uneori îmi spun: «Am 50 de ani! De ce trebuie să arăt bine? Deja am un partener», dar apoi mă gândesc că nici nu vreau să-mi pierd partenerul“, declara actrița în urmă cu câțiva ani.

related posts

Modifică setările cookies