Samantha Barbash, care a inspirat personajul lui Jennifer Lopez pentru filmul ”Hustlers”, vrea să dea în judecată studioul


Adevărata stripteuză care a inspirat personajul lui Jennifer Lopez în filmul ”Hustlers” vrea să dea studioul de producție în judecată. Samantha Barbash afirmă că nu a fost răsplătită, după ce filmul a făcut încasări de peste 72 de milioane de dolari.


Samanta Barbash este sursa de inspirația a personajului jucat de Jennifer Lopez în pelicula ”Hustlers”, film ce a încasat venituri de peste 72 de milioane de dolari. Stripteuza vrea să îi dea în judecată pe producători, pentru  că nu a obținut niciun beneficiu material.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Avocații care o reprezintă pe Samantha Barbash le-au trimis celor de la STX Entertaiment o scrisoare în care le cerea acestora să plătească, pe motiv că s-au folosit de biografia, personalitatea și de identitatea Samanthei.

Bruno Gioffre, avocatul Samanthei, acuză producția de violarea flagrantă a drepturilor clientei sale. Bruno le-a dat celor de la STX 10 zile la dispoziție pentru a-i oferi Samanthei o recompensă.

Povestea filmului Hustlers este despre un grup de dansatore exotice care decid să profite de clienții din înalta societate. În peliculă, Jennifer Lopez joacă alături de o altă cântăreață celebră, Cardi B.

Sursa foto: Getty, Instagram

Vezi și Profil de Celebritate - Angelina Jolie se alătură copiilor la lecțiile de arte marțiale pentru rolul Marvel

FULLSCREEN
Samantha Barbash, sursa de inpirație a personajului lui Jennifer Lopez în pelicula Hustlers vrea să dea producția în judecată. Care este motivul
  • /

related posts