Sandra Bullock, apariție spectaculoasă într-o ținută jumate costum, jumate rochie


La 57 de ani, Sandra Bullok arată ca o femeie de abia trecută de 30. Actrița a impresionat cu look-ul său fresh la premiera din Loandră a noului ei film, The Lost City.


Sandra Bullock a ales pentru eveniment un outfit Carolina Herrera, în valoare de 4000 de euro, care pare jumătate costum, jumătate rochie. Cu părul coafat în bucle lejere și cu un machiaj smockey eyes, actrița a bifat un look perfect.

 

La evenimentul din Londra, Sandra a fost însoțită de Channing Tatum, alături de care joacă în Lost City.

Actrița a fost lăudată și pentru rochia pe care a purtat-o la premiera din Los Angeles a filmului The Lost City – atunci a optat pentru o spectaculoasă creație Elie Saab.

Cum de reușește ca la 57 de ani să arate că o femeie de 30? Sandra Bullock marturisește că sportul joaca un rol important în viața ei. Vedeta face un mix de cardio cu pilates, dans și yoga.

Deși mulți spun că și operațiile estetice au ajutat-o să își mențină aspectul tânăr, actriță nu recunoaște că ar fi apelat la așa ceva. În 2018, când și-a făcut apariția la Premiile Oscar arătând mai… diferit decât de obicei, fanii au acuzat-o că ar fi folosit fillere. Vedeta însă a dezmințit acest lucru, dând vina pe multiplele alergii pe care le are. 

related posts

Modifică setările cookies